Powered By

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Υβριστικό παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή με βολές κατά πάντων


Καθύβρισε Τσίπρα, Μουζάλα και Ξυδάκη και εκσφενδόνισε έγγραφο που μετέτρεψε νωρίτερα σε χάρτινη μπάλα. «Δίνεις σόου για να παίξει στο youtube» του απάντησε ο Νίκος Ξυδάκης.
Εκτός κάθε ελέγχου βρέθηκε για μια ακόμη φορά στη Βουλή ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος άρχισε να καθυβρίζει τους πάντες από τα έδρανα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση επερώτησης για το προσφυγικό.
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής χωρίς να προκληθεί από κανέναν άρχισε να υβρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα χαρακτηρίζοντάς τον «πουλημένο» και «γελοίο».Πήρε μάλιστα και ένα έγγραφο και αφού το μετέτρεψε σε χάρτινη μπάλα το εκσφενδόνισε προς τα υπουργικά έδρανα. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο παριστάμενος αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης. «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δίνεις σόου για να παίξει στο youtube» του είπε ο κ. Ξυδάκης κατηγορώντας τον για μια ακόμη προμελετημένη παράσταση.
Η παρέμβαση του κ. Ξυδάκη προκάλεσε δεύτερο ξέσπασμα του χρυσαυγίτη βουλευτή με υβριστικές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και ρατσιτικές προσβολές κατά των μεταναστών. «Να πάει ο υπουργός σας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς» είπε και καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να φέρει στην τάξη ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε να καθυβρίζει τους πάντες. Απείλησε μάλιστα με παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών.
Πηγή: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More