Powered By

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Το πάλεψαν τα Μετέωρα κόντρα στο Μεσολόγγι


Μπροστά σε 600 και πλέον άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανθρώπων των Μετεώρων οι Καλαμπακιώτες υποδέχτηκαν σήμερα την ομάδα του Μεσολογγίου. 
Οι παίκτες των Μετεώρων κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια , όμως το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας επικράτησε (1-2) και έφυγε με το τρίποντο από το γήπεδο της Καλαμπάκας,
Το σκορ άνοιξε   στο 3΄λεπτό από την ΑΕΜ όταν ο Καρακίτσιος πέτυχε  το 0-1 με το οποίο έληξε το α ημίχρονο
Στο δεύτερο μέρος ο Αντωνίου επιχείρησε να φρεσκάρει την ομάδα του, τράβηξε  στον πάγκο τους Παπανικολάου Ματζάνα, έριξε στη μάχη  τον Κουβελά και τον Λιατσικούρα και τα Μετέωρα πλέον είχαν μεγαλύτερη ζωντάνια στο παιχνίδι τους. Απόδειξη; Το  ότι ο Γραβάνης έβγαλε μια καλή φάση στο 50’ απειλώντας τα καρά της ΑΕΜ και… χτύπησε με γκολ στο 60’ όταν εκμεταλλεύτηκε γέμισμα στην περιοχή και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1 Ωστόσο, το σενάριο της ανατροπής και της αναζήτησης ενός ακόμα γκολ δεν κράτησε για πολύ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν και πάλι μπροστά και σφράγισαν τη νίκη τους με την επιτυχημένη προσπάθεια του  Πέντσα που έκανε το 1-2 σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης .
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Καλαμπακιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση ψάχνοντας και πάλι το κεφάλι ή το πόδι  Γραβάνη όμως δεν τα κατάφεραν, χειροκροτήθηκαν όμως από τους φιλάθλους τους για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στους πρωτοπόρους του Ε’ ομίλου.
Μετέωρα: Γεωργίου, Χριστοδουλόπουλος (66 λ.τ. Τσιαούσης), Γκόβαρης, Αγγελάκης, Μ. Γραβάνης, Αυγέρος, Παπανικολάου(45 Κουβελάς), Παπαγεωργόπουλος, Μαντζάνας (58 Λιατσικούρας), Βουλτσίδης, Γ. Γραβάνης.
 Μεσολόγγι: Δουλιώτης, Καντάνης, Νούλας, Καβαλλάρης, Πελέκης, Δενδρινός, Νούλας (70 Χαράτσης), Μπαλαούρας, Πέντσας. Καρακίτσιος (83 Πετσίνης), Φράγκος (86 Τηλιγάδας).

Πηγή:sportrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More