Powered By

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Επιτέλους νίκη για τα Τρίκαλα ΦΩΤΟ

 

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα των Τρικάλων για μία ακόμη φορά. Κατάφερε πάντως να νικήσει την Αναγέννηση Περιβολίου με 1-0 στο απο αναβολή παιχνίδι της Τετάρτης

 

 

Τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Τρικάλων-Αν Περιβολίου

Μπροστά στα άδεια τσιμέντα του Σταδίου οι κυανέρυθροι έπαιξαν μονότερμα την ανίσχυρη ομάδα του Περιβολίου, όμως στο α ημίχρονο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Είχαν πάντως 3 κλασικές φάσεις για γκολ ενώ κινδύνεψαν και σε δύο περιπτώσεις

Στο 3’ πλασέ του Χτοτζάι απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 21 φάουλ Βάγιου έβγαλε με δυσκολία ο Ζαφείρης σε κόρνερ.

Στο 21 τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι στην προσπάθεια και το σουτ του Απ Τεντολούρη με καλές προυποθέσεις.

Στο 30 στην πιο κλασική ευκαιρία του ημιχρόνου ο Παπας αν και βρέθηκε μόνος μπροστά από άδεια εστία άργησε και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Ν Μιάρης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 42 μετά από κόρνερ του Παπά κεφαλιά του Αγγελίνα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και έτσι έκλεισε το ημίχρονο

Στις  αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51 ο Α Τεντολούρης  είχε μία ακόμη  φάση με το σουτ που επιχείρησε αλλά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 54’ ήταν η σειρά του Πολυζόπουλου να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση μετά το κόρνερ του Ππαά , όμως ούτε αυτός τα κατάφερε στο πλασέ χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ό,τι όμως δεν κατάφερε  ο Πολυζόπουλος στο 54’, το πέτυχε ο Τζοβάρας στο 70. Μετά από καλοζυγισμένο κόρνερ του Απ Τεντολούρη που έφερε πανικό στην άμυνα των φιλοξενούμενων, εκμεταλλεύτηκε το λάθος και την αδράνεια των αμυντικών του Περιβολίου και με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τα Τρίκαλα.

Οι κυανέρρυθροι είχαν 2-3 μικροευκαιρίες στη συνέχεια στο εναπομείναν διάστημα μέχρι τη λήξη του αγώνα και στην πιο σημαντική από αυτές ο Παππάς που ήταν άκεφος και άστοχος στο παιχνίδι , έστειλε την μπάλα άουτ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Νίκος Βέκιος): Ζαφείρης, Χοτζάι (60’ Μόκας), Ευαγγέλου, Αγγελίνας, Στάμος, Ανδρέου, Α. Τεντολούρης, Δ. Τεντολούρης, Παππάς (90’ Γεωργάκης), Πολυζόπουλος, Τζοβάρας (83’ Δ. Νάκου)
ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Σταμάτης Κουλούρης): Βάσης, Σουγάνης, Ν. Μίαρης, Κ. Μίαρης, Βάγιας, Βαθύς, Βούλγαρης, Τζεβανίδας, Γραικός, Γ. Μίαρης, Μαρκάτος

Απελπιστικά μόνοι στο στάδιοι οι παίκτες των Τρικάλων. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

μη το ψάχνετε...ακόμα και ο Βέκιος έχει απελπιστεί...

...ο Χρήστος Ζαχόπουλος πάντως...χαλαρός ήταν στο παιχνίδι

Πλάγιασε η γιατρό του αγώνα στην εξέταση του τραυματία της Αν Περιβολίου

Πηγή:sportrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More