Powered By

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Λάκης Λαζόπουλος: Επίσημη πρεμιέρα με την παρουσία του πρωθυπουργού και των διάσημων φίλων του!

Με ηχηρά ονόματα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της εγχώριας showbiz πλημμύρισε το βράδυ της Πέμπτης το θέατρο Γκλόρια. Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρία Καβογιάννη και η Τζένη Θεωνά που πρωταγωνιστούν στο έργο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» καταχειροκροτήθηκαν από ένα ιδιαίτερο κοινό.

Την παράσταση παρακολούθησαν ανάμεσα σε άλλους ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα (δες εδώ περισσότερα). Δεν ήταν όμως ο μοναδικός εκπρόσωπος της πολιτικής σκηνής της χώρας. 




Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα

Τη θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron παρακολούθησαν ακόμα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νιόπαντρος, Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του, Μαρία Λύκου.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Κώστα Λαζόπουλου, του αδερφού του Λάκη. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. 


Παναγιώτης Κουρουμπλής, Παύλος Χαϊκάλης, Νίκος Παππάς


Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρία Λύκου


Όλγα Γεροβασίλη

Επίσης, παρόντες ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.


Γιάννα Αγγελοπούλου με την αδερφή της, Ελένη Δασκαλάκη


Δημήτρης Κοντομηνάς


Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης


Θοδωρής Μισόκαλος, Ελένη Μενεγάκη


Φανή Χαλκιά,  Κώστας Λαζόπουλος, Αλέξης Γεωργούλης


Μάγδα Τσέγκου

Η υπόθεση του έργου αφορά τα προβλήματα και τις ανατροπές που δημιουργούνται μέσα σε μία οικογένεια όταν οι κόρες αποφασίζουν να παντρευτούν ανθρώπους από διαφορετικές φυλές. Ο Κλοντ και η Μαρί μεγάλωσαν τις κόρες τους με την προοπτική να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό “Γαλλικό Όνειρο”. Εκείνες όμως προτίμησαν για συζύγους τους έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Τι θα γίνει όταν θα ζητήσει και η τέταρτη κόρη να παντρευτεί;

Μια παράσταση κοντά στο σήμερα που σχολιάζει εύστοχα τον συγκαλυμμένο ρατσισμό της καθημερινότητας. Πριν από λίγες μέρες έκανε και την επίσημη πρεμιέρα της με εξίσου λαμπερούς προσκεκλημένους.

Πηγή: tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More