Powered By

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Το Ανέκδοτο της ημέρας!!!


Σε ένα ατύχημα πεθαίνουν ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Ελληνας. Μόλις φτάνουν στον παράδεισο, εμφανίζεται μπροστά τους ο Αγιος Πέτρος και τους λέει :
- Θα σας δώσω μια ευκαιρία για να μείνετε στον παράδεισο. Ο καθένας από εσάς θα πετάξει στην θάλασσα ένα αντικείμενο και εγώ θα βουτήξω για να το βρω. Αν δεν καταφέρω να το βρω θα μείνετε στον παράδεισο αλλιώς θα πάτε στην κόλαση.
Συμφώνησαν όλοι με την πρόταση αυτή και άρχισαν να σκέφτονται τι θα πετάξουν. Πρώτος ο Γερμανός πετάει ένα κουμπί. Βουτάει ο Αγιος Πέτρος και μετά από μισή ώρα βγαίνει με το κουμπί.
- Λυπάμαι αλλά θα πας στην κόλαση, λέει στον Γερμανό.
Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του ιταλού ο οποίος αποφασίζει να πετάξει μια τρίχα. Βουτάει ξανά ο Αγιος Πέτρος και μετά από δύο ώρες βγαίνει κρατώντας την τρίχα.
... - Δυστυχώς αλλά και εσύ θα πας στην κόλαση, λέει στον Ιταλό.
Ερχεται και η σειρά του Ελληνα που πετάει κάτι στη θάλασσα. Βουτάει ξανά ο Αγιος Πέτρος, περνάει μια ώρα, περνάνε δύο ώρες, ο Αγιος πέτρος δεν βγαίνει. Μετά από πέντε ώρες βγαίνει επιτέλους ο Αγιος Πέτρος και λέει στον Ελληνα :
- Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες, μπράβο εσύ θα πας στον παράδεισο. Μπορείς όμως να μου πεις τι πέταξες γιατί έχω μεγάλη απορία;
Και απαντάει ο Ελληνας :
- Depon αναβράζον....!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More